Blog by

En blog om spiritualitet og velvære

Clairvoyance via telefon - Vi har testet det for dig!

Lene Nygaard

Lene Nygaard

Her hos Wengo ved vi hvor svært det kan være at beslutte sig for om man skal konsultere en clairvoyant, hvem man skal ringe til, og om vedkommende er dygtig eller ej. Derfor har vi interviewet et klient der har talt med vores clairvoyant og tarotlæser Susan.

Læs herunder interviewet med én af vores klienter, der har været så sød at dele sin oplevelse med os. God læselyst, og husk: Hvis du har spørgsmål til vores service så tøv endelig ikke med at kontakte vores kundeservice. Vi kan kontaktes enten på mail: Kundeservice@wengo.com eller på telefon 89886303, og vi har åbent alle hverdage mellem kl. 10.00 og kl. 18.00. 

Jeg valgte denne konsulent:

Susan Tarot 

 

 

 

 

  • Hvorfor valgte jeg denne behandler?

 Hun tiltalte mig bare mest. Hendes billede faldt mig i øjnene med det samme, og jeg synes hun så rigtig rar og troværdig ud. Den røde farve på hendes bluse tiltrak mig også.

  • Mit spørgsmål

 Jeg havde brug for at blive mere afklaret i forhold til den situation jeg står i, i mit kærlighedsliv. Jeg ville gerne vide, om jeg skulle placere mig i en afventende situation, eller om jeg skulle afslutte forholdet.

 

  • Brugte rådgiveren nogen hjælpemidler?

Ja hun brugte sine Tarotkort

 

  • Hvad kostede konsultationen?

220 kr. for 10 minutter. Susan tager 22 kr./min., men på den første konsultation fik jeg -50 %. Derudover har jeg benyttet mig af flere tidsbegrænsede tilbud.

 

  • Informationer som hun skulle bruge

Ingen, hun fornemmede mig.

 

  • Min konsultation

Hele vejen igennem var Susan meget venlig og imødekommende. Hun har en meget varm personlighed, og jeg følte mig med det samme tryg ved hende. I løbet af konsultationen havde hun nogle øjeblikke, hvor hun sad stille for sig selv for at koncentrere sig om sine fornemmelser, men stilheden føltes helt fint.

Hun blev ved med at vende tilbage til tallet 8; 8 timer, 8 dage, 8 uger, 8 måneder, hvilket passer godt med den situation jeg befandt mig i. 8 timer efter konsultationen fik jeg det første tegn på det hun havde forudsagt.

 

  • Plusserne

Jeg kom hurtigt igennem, og det var meget nemt. Susan var rigtig nem at tale med, og hun var god til at forklare og vejlede.

  • Minusserne

Wengo er en rigtig god service, men nogle gange kan der godt mangle lidt information på hjemmesiden og i deres mails. Det er ikke altid jeg har kunnet gennemskue informationen.

 

  • Mit overordnede indtryk

Godt

Få dit velkomsttilbud! - 50 % på første konsultation via telefon, og -25 % på føreste konsultatuion via e-mail.
Behandlere

Lene Nygaard

Lene Nygaard

Måske kan du også lide...