Blog by

En blog om spiritualitet og velvære

Hvilken besked har Paradiskortene til dig?

Lene Nygaard

Lene Nygaard

Vi modtager alle beskeder fra det hinsides, nogle mærkbare, andre ikke. Disse beskeder kommer fra vores afdøde kære, enten for at beskytte os andre gange for at give os en direkte besked. Paradiskortene 'Beskeder fra Parais'* kan hjælpe dig med at forstå og fortolke disse budskaber, der hjælper os til at se livet i øjnene og leve det på den bedste måde. 

Find dit paradiskort herunder og find budskabet fra dine kære

 

 

 I - Du skal ikke være bange

Gennem denne besked ønsker din elskede at fortælle dig, at selvom alt blev ændret da han/hun blev taget fra dig, så skal du ikke være bange for fremtiden pga. dette. Du skal vide, at du intet har at frygte, da hele paradiset våger over dig. 

"Selvom du ikke længere kan være i mit fysiske selskab, så kan du altid regne med mit spirituelle selskab. Mit spirituelle selskab er langt kraftigere nu da min sjæl ikke længere er lukket inde i min krop. 

Min kærlighed til dig er forstørret, nu hvor jeg ikke længere holdes tilbage af fysiske energier. Med min forstærkede kærlighed til dig, kan jeg nu hjælpe dig endnu mere. 

 

 

 II - Jeg fortryder at jeg ikke oftere fortalte dig, hvor meget jeg elsker dig. 

Gennem denne besked ønsker din elskede fortælle dig, at han/hun nu har haft lejlighed til at tænke over sit jordiske liv, og at vekommende nu har forstået at det var hans/hendes egen frygt og bekymringer der forhindrede ham/hende i at udtrykke sin kærlighed.

"jeg var for opslugt i min daglidag til at udtrykke mig som jeg burde have gjort. Hvis du kunne se helt til paradis, ville du kunne se, at jeg har skrevet 'JEG ELSKER DIG' med store bogstaver

Jeg kan nu se alle de små og diskrete ting du har gjort for mig, og som jeg aldrig har fået takket dig for. Så af hjertet TAK"!

 

 

 III - Vi er sjælefrænder

"Det er ikke et tilfælde, at vores liv har krydset hinanden, eftersom vi tilhører den samme gruppe af sjæle, hvis mål i livet er symbiose". Din elskede ønsker at fortælle dig, at i blev forenet i det jordiske liv, for at i begge kunne vokse, sammen, og for at lære at elske. 

Dette har nogle gange betydet smertefulde situationer, hvor i har måttet lære at være tålmodige, og lære at sige undskyld. "Jeg sender dig mine mest dybtfølte undskyldninger, for al den smerte jeg har påført dig. Jeg ved at jeg ikke altid har levet op til mit fulde potentiale."

 

 

IV - Du er aldrig alene

Gennem denne meddelelse ønsker din elskede at fortælle dig, at han/hun er lige her ved siden af dig i dette øjeblik. Paradiset er ikke i himmelen, men derimod i en anden dimmension og i et andet frekvensniveau parallelt med vores fysiske verden. Hvert øjeblik i løbet af dagen er du omgivet af magtfulde og hengivne skytsengle, der vogter over dig fra deres dimmension.

  "Jeg er her. Jeg er her sammen med dig"

 

 

Ring eller skriv til en af vores medier, og kom direkte i kontakt med dine kære ❤️

 

V - Vi er forenet via meget stærke bånd

Igennem denne meddelelse ønsker din elskede at fortælle dig, at han/hun i paradiset har kunnet gennemgå mit liv i detaljer, og jeg har set, hvordan alle de ting vi har gjort, er forbundet til perfektion. Der er ingen tilfælde eller falske veje. 

"Jeg ønsker at lade dig vide, at vi er forbundet på det dybeste sjæleniveu igennem flere liv. Vi tiltrækkes gang på gang af hinanden, da vi har et fælles arbejde at fuldføre, for os selv og for andre". 

 

 

VI - Du skal ikke føle dig skyldig over noget som helst

Igennem denne meddelelse ønsker din kære at fortlælle dig, at du ikke skal torturere dig selv med spørgsmål som "hvad nu hvis?" i forhold til hans/hendes liv, helbred og død.

Du spørger dig selv, om du kunne have gjort noget for at din elskede stadig kunne være hos dig i sin fysiske form.  Du skal forstå, at du intet har gjort galt, og at du ikke kunne have handlet anderledes.

"Du skal stoppe med at pålægge dig selv skyld"  

 

 

VII - Jeg sender dig kærlighedstegn via naturen

Igennem denne besked ønsker din elskede at fortælle dig, at han/hun sender dig signaler på jeres kærlighed og på dennes tilstedeværelse. 

"Jeg sender dig fugle, guldsmede, sommerfugle, blomster, skyer, regnbuer osv. Hver gang du bemærker et af disse tegn, er det din krop der bekræfter identiteten på afsenderen. Nemlig mig. 

Vi er forbundet gennem meget stærke bånd, der i blandt naturen. Jeg elsker dig".

 

 

VIII - Jeg kommer altid for at kysse dig godnat.

Gennem denne besked ønsker din elskede at fortælle dig, at han/hun godt ved, at du stadig har brug for vedkommende i dit liv, og at han/hun forsøger at berolige dig, ved at signalere sin tilstedeværelse

"Jeg forstærker min energi, for at du tydeligt kan mærke mig tæt på dig. Jeg kan også finde på at flytte genstande som minder dig om det vi havde sammen.

Når du lægger dig til at sove, kommer jeg altid for at kysse dig godnat og for at være sammen med dig. Du skal vide, at når jeg kommer til dig, så er min eneste hensigt at støtte dig og trøste dig."

 

* "Beskeder fra Paradis" af Doreen Virtue og James Van Praagh 

 -----------------------------------------------------------------------------------------------

👓 Læs også 👓

Dit horoskop for denne måned

Indianer Astrologi - Hvilket dyr er dit totemdyr? 

Clairvoyance via telefon - vi har testet det for dig!

-----------------------------------------------------------------------------------------------

 


Lene Nygaard

Lene Nygaard

Måske kan du også lide...