Blog by

En blog om spiritualitet og velvære

Hvilken besked har paradiskortene til dig?

Lene Nygaard

Lene Nygaard

Vi modtager alle beskeder fra det hinsides, nogle mærkbare, andre ikke. Disse beskeder kommer fra vores afdøde kære, enten for at beskytte os andre gange for at give os en direkte besked. Paradiskortene 'Beskeder fra Parais'* kan hjælpe dig med at forstå og fortolke disse budskaber, der hjælper os til at se livet i øjnene og leve det på den bedste måde. 

Find dit paradiskort herunder og find budskabet fra dine kære

 

 

 I - Jeg har ikke flere jordiske bekymringer

Gennem denne besked ønsker din elskede at fortælle dig, at livet ikke altid var nemt for vedkommende. "Livet var stressende for mig, da jeg ikek kunne udrtykke hvad jeg virkelig følte. Jeg fortrængte mine følelser, da jeg var bange for at folk ville dømme.

Jeg har nu fundet fred, og jeg undskylder for den sårende måde jeg har opført mig på, både overor mig selv og andre. Undskyld, at jeg sårede dig!

Jeg takker gud for at jeg nu ikke har flere jordiske bekymringer, og for at jeg nu tør udtrykke mig som den jeg i virkeligheden er." 

 

 

 II - Selvom du ikke forstår det lige nu, så er der en mening med alt

Gennem denne besked ønsker din elskede fortælle dig, at han/hun ved at du ikke er klar til at give slip mig ham/hende, og at det heller ikke er nemt for ham/hende. 

"Jeg ville ønske at jeg kunne være der til at trøste dig, men jeg vil gerne fortælle dig, at alt er som det skal være. Der er en mening med dette, og det er du nødt til at acceptere. 

Jeg vil også gerne takke dig for alt hvad vi har haft sammen, og alt hvad vi har lært hinanden." 

 

 

 III - Jeg er blevet taget imod af mange elskede personer

Gennem denne meddelelse ønsker din elskede at fortælle dig, at han/hun er blevet hilst velkommen af mange elskede og savnede mennesker. Ikke kun af slægtninge der allerede har forladt jorden, men af ukendte personer og vejleder der har vist ham/hende kærlighed og hengivenhed. 

"Jeg har det godt, og frem for alt så føler jeg mig elsket"

 

 

IV - Nu lider jeg ikke mere

Gennem denne meddelelse ønsker din elskede at fortælle dig, at han /hende ikke var bange eller led, da han/hun forlod det jordiske liv. Nu hviler han/hun i fred og har ingen smerter. 

"Jeg ved nu hvorfor jeg måtte gå igennem fysiske smerter, og jeg har måttet tage min del af ansvaret for de lidelser jeg har måttet gennemgå. Jeg evd nu, at det var min sjæl der valgte smertens vej. Denne vej har givet mig en dybere forståelse og medfølelse, som jeg ønsker at give videre til dig."

 

 

Ring eller skriv til en af vores medier, og kom direkte i kontakt med dine kære ❤️

 

V - Her lærer jeg

"Jeg har altid elsket at lære, og nogle gange har jeg endda troet, at jeg vidste alt. Nu ved jeg, at dette ikke er sandt, og jeg lærer nu om universets perfektion

Der er så mange ting jeg stadig ikke forstår, men én ting ved jeg, og det er at du og jeg er meget mere end vi havde drømt om, og vi kan meget mere end vi tror. Den meddelelse jeg gerne vil give dig er, at det er meget vigtigt at lære at sætte pris på sig selv, og at ære sig selv. 

Vi er alle guds skabninger, og vi skal ære os selv og hinanden, èn ting er sikkert, og det er at jeg ærer dig!"

 

 

VI - Tiden er kommet til, at jeg skal tage afsted

Gennem denne meddelelse ønsker din elskede at fortælle dig, at du skal være rolig, og at du skal accepterer, at alt er en del af en kosmisk plan. Han/hun forstår at det lige nu føles som om du lever i et mareridt uden ende, men at du skal forstå, at hver sjæl forlader jorden på det rigtige tidspunkt. 

"Universet er ekstraordinært, og vi skal acceptere, at der er en mening med alt hvad der sker. Der er en kosmisk plan for alle sjæle."

 

 

VII - Jeg har fået en ny forståelse af tingene

Igennem denne besked ønsker din elskede at fortælle dig, at han/hun nu har en meget bedre forståelse af livet og dets begivenheder. Han/hun har forstået at alle sjæle lever videre på jorden, og at intet kan slukke disse lys. Det eneste der dør er vores fysiske legeme, mens sjælen går et endnu bedre liv i møde.

"Jeg ænsker at fortælle dig, at du skal leve livet med glæde og spontanitet. Du skal ikke miste dyrbar tid på ting og personer der gør dig ked af det." 

 

 

VIII - Vi har genfundet hinanden i en drøm 

Gennem denne besked ønsker din elskede at fortælle dig, at i kan besøge hinanden i dine drømme. I løbet af en drøm rejser din sjæl, og du har mulighed for at mødes med alle dem du elsker. Også dem der ikke længere lever et jordisk liv.

"Nogle gange kan du huske at jeg har besøgt dig i dine drømme, andre gange har du bare en fornemmelse af at vi har været genforenet. Gennem disse møder ønsker jeg at give dig glæde og lykke, og jeg ønsker at du skal være lykkelig.

Jeg har stadig meget kærlighed til dig, og jeg vil hjælpe dig på vej i alle henseender" 

 

* "Beskeder fra Paradis" af Doreen Virtue og James Van Praagh 

 -----------------------------------------------------------------------------------------------

👓 Læs også 👓

Dit horoskop for denne måned

Indianer Astrologi - Hvilket dyr er dit totemdyr? 

Clairvoyance via telefon - vi har testet det for dig!

-----------------------------------------------------------------------------------------------

 


Lene Nygaard

Lene Nygaard

Måske kan du også lide...